شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیرانشهر

دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/05/20 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zs6b
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیرانشهر

‍ پایـش و بـازدید مـدیر گـروههای واحـدهای مـعاونت بهـداشتی دانـشگاه از پـایانه مرزی تـمرچین پیرانشـهر

یکشنبه نوزدهم مرداد ۱۴۰۴ در راستای پایش از عملکرد همکاران محیطی در نحوه ارائه خدمات بهداشتی به زائران حسینیمهندس آرمیون مدیر گروه واحد سلامت محیط و کار، دکتر برجسته مسئول برنامه طب ایرانی، کاظمی مدیر گروه واحد آموزش و دکتر زلفی مدیر گروه واحد بیماریها از موکب های خدمات رسان شهرستان پیرانشهر و پایانه مرزی تمرچین بازدید به عمل آوردند.در این بازدید مهندس آرمیون ضمن بازدید از محل های توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی با بیان اینکه حفظ سلامت زائران در سفر معنوی اربعین، بسیار حائز اهمیت است، گفت؛ در این راستا معاونت بهداشتی دانشگاه از تمامی ظرفیت ها برای تحقق این امر مهم استفاده می کند که در این میان کارشناسان مرکز بهداشت پیرانشهر، نقش کلیدی ایفا می کنند.با توجه به پایش و بازدید کارشناسان معاونت بهداشتی از عملکرد کارشناسان بهداشتی شهرستان پیرانشهر در پایانه مرزی بیان شد؛ اقدامات موثری توسط دانشگاه علوم پزشکی استان در برگزاری جلسات درون بخشی و برون بخشی، برنامه ریزی جهت پایش و نظارت، تشکیل تیم های نظارتی در جهت آموزش خادمان و موکب داران در راستای رعایت پروتکل ها و موازین بهداشت محیطی در موکب ها انجام پذیرفته است، همچنین  آموزش خود مراقبتی در مقابل بیماری های واگیردار به ویژه بیماری های واگیردار گوارشی و سایر بیماری های واگیردار  تنفسی انجام شده است، در ضمن اقداماتی در جهت  کنترل کیفی آب مصرفی موکب ها و زائران  نظیر  بازدید از سامانه های آب آشامیدنی، کلرسنجی و کلرزنی مستمر، نمونه برداری های میکروبی از شبکه توزیع، آب های بسته بندی و مخازن آب که از مهمترین برنامه های بهداشت محیط است توسط همکاران بهداشت محیط  انجام می پذیرد.

لازم به ذکر است که در بازدید صورت گرفته توسط مسئولین معاونت بهداشتی مشاهده گردید که سایر فرآیندهای بهداشت محیط از قببل نظارت بر حفظ بهداشت محیط موکب  ها و محل های طبخ غذا و اماکن اسکان زائران  نظافت مستمر، تهویه، مدیریت پسماند و پساب، کنترل بهداشت فردی خادمان و موکب داران، کنترل بر  طبخ غذا، نگهداری مواد اولیه غذایی و سنجش با تجهیزات پرتابل از اقدامات اساسی دیگر‌ که در جهت حفظ سلامت زائرین می باشد  بصورت مستمر انجام می پذیرد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18837
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب