برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

نکات مهم در مورد پذیرش ، بستری و ترخیص

  1.     در بدو ورود به بخش اورژانس بیمار بر اساس وضعیت خود توسط پرستار تریاژ می شود.(تریاژ به معنی تشخیص میزان اورژانسی بودن وضعیت بیمار بوده و بیماران اورژانسی تر زودتر ویزیت می شوند)
  2.     در شیفت های صبح و عصر متخصص طب اورژانس در بخش اورژانس حضور دارد. در غیر این صورت پزشکلن عمومی بیمار را ویزیت می نماید.
  3.     بر اساس مشکل بیمار ممکن است انجام آزمایش و سونوگرافی لازم باشد و پس از آن برای بستری بیمار تصمیم گرفته شود و تا تعیین نیاز به بستری ممکن است نیاز به بستری موقت باشد.
  4.     در صورت بستری موقت بیمار 6 یا گاهی 12 ساعت در بخش اورژانس تحت نظر قرار می گیرد.پس از این زمان ترخیص شده و یا در بخش مربوطه بستری می شود.
  5.       سونوگرافی در شیفت های عصر و شب فقط برای مورد اورژانس پس از هماهنگی متخصص رادیولوژی انجام می شود.
  6.        در صورت نیاز به بستری یا بستری موقت برای بیمار توسط واحد پذیرش پرونده تشکیل می شود.
  7.       بیماران اعزامی از سایر مراکز یا بسیار اورژانسی بدون تشکیل پرونده بستری می شوند.
  8.     بیماران نیازمند جراحی اورژانسی سریعاً بستری و تحت جراحی قرار می گیرند و در موارد جراحی غیراورژانسی،ابتدا آزمایشات و مشاوره ها انجام شده و سپس زمان جراحی شخص می شود و رضایت ولی بیمار(همسر/ پدر)ضرورت دارد.
  9.     پس از بستری در بخش مربوطه همراه میتواند وضعیت بیار خود را از واحد اطلاعات یا انتظامات پیگیری نماید.در بخش زایمان همراه نمیتواند حضور غیر ضروری و بدون هماهنگی داشته باشد.
  10.     ترخیص بیماران در صورت عدم نیاز به مشاوره با سایر متخصصین معمولاً در ویزیت صبح پزشک مشخص شده و پرونده بیمار توسط منشی بخش آماده شده و به واحد ترخیص فرستاده می شود. اسامی بیماران ترخیصی هر روز به واحد انتظامات اطلاع داده می شود.
  11.        در هنگام ترخیص می توانید کپی کلیه مدارک پزشکی و آزمایشات بیمار را از منشی بخواهید.
  12.     در زمان ترخیص داروهای مورد نیاز توسط پزشک و آزمایشات (در صورت نیاز) در دفترچه بیمار نوشته شده و یگیری های لازم توسط پرستار / مامای بخش توضیح داده می شود.
  13.     همراه می تواند صبح روز ترخیص برای تسویه حساب مراجعه نماید. واحد ترخیص تا ساعت 18 فعال می باشد. پس از آن در صورت تأخیر ، با هماهنگی بخش برای تسویه حساب به واحد صندوق بیمارستان مراجعه نمایید.
  14.     وجود مدارک زوجیت(شناسنامه همسر، صیغه نامه و ...) برای بیماران باردار (زایمان کرده ، حاملگی خارج رحمی ،کورتاژ و .. ) الزامی است.
  15.     هنگام ترخیص بیمارانی که تحت پوشش بیمه خدمات درمانی و نیروهای مسلح هستند ، داشتن دفترچه بیمه برای نوزاد نیز الزامی است اما در مورد بیمه تأمین اجتماعی ، نوزاد می تواند تا یکماه از دفترچه مادر استفاده نماید.
  16.     برای گرفتن گواهی ولادت نوزاد صبح های غیر تعطیل باشناسنامه های والدین به واحد گواهی ولادت در طبقه اول مراجعه نمایید.
  17.        پس از ترخیص نوزاد باید برای انجام شنوایی سنجی و واکسیناسیون به واحدهای مربوطه مراجعه نمایید.
  18.  
  19.  
  20.  
  21. آنچه بیماران بستری باید بدانند:
  22. ·    پزشک متخصص روزانه یکبار شما را ویزیت می نماید. ساعت حضور پزشک متخصص بر بالین شما را از پرستار خود بپرسید. در سایر ساعات شبانه روز در صورتی که شما به حضور پزشک احتیاج پیدا کنید از حضور دستیاران تخصص زنان بهره مند خواهید شد.
  23. ·    در صورتی که بخواهید می توانید از پزشک دومی مشورت بگیرید برای اینکار لازم است از مسؤل بخش راهنمایی بخواهید.
  24. ·        کلیه اطلاعات شما نزد همکاران ما محرمانه می ماند.
  25. ·        در بدو ورود با توجه به اطلاعاتی که شما به پرستار خود می دهید و نیز آزمایشات شما ، بخش رژیم غذایی شما را به واحد تغذیه اعلام می نماید و غذای شما مطابق با رژیم خاص به شما داده می شود.کلیه بیماران کلیوی ، دیابتیک ، قلبی و دارای فشار خون بالا توسط کارشناس تغذیه مشاوره خواهند شد.
  26. ·        در صورتی که نیاز به ملحفه و لباس داشته باشید، از پرستار خود تقاضا کنید نسبت به همانگی جهت تعویض انها اقدام نمایند.
  27. ·    در کلیه بخش های بستری ملزومات عبادی شامل سنگ تیمم، سجاده و چادر ناز ، مهر و تسبیح ، قرآن یا مفاتیح موجود می باشد. در صورت نیاز از پرستار خود تقاضا کنید آنها را در اختیار شما بگذارد.
  28. ·    استفاده از تلفن همراه در بخش های عادی به نحوی که مزاحمتی برای سایر بیماران ایجاد ننماید بلامانع می باشد. خواهشمند است در ساعات استراحت و ویزیت پزشک معاج تلفن همراه خود را در حالت بیصدا یا خاموش قرار دهید در صورتی که نیاز به استفاده از تلفن بخش را دارید با پرستار خود هماهنگی نمایید.
  29. ·    در بدو ورود برای حفظ ایمنی بیماران گرامی و شناسایی بهتر بیماران ، واحد پذیرش نسبت به صدور دستبند شناسایی برای بیمار اقدام می نماید.خواهشمند است در تمام طول مدت بستری دستبند شناسایی را بر دست خود نگاه داشته تا همکاران پرستار ما هنگام دادن دارو با مشکلی جهت شناسایی مواجه نشوند.
  30. ·    در بدو پذیرش در بخش، پول وسایر اشیاء قیمتی خود را به خانواده تحویل دهید. اگر همراهی نداشته باشید اموال شما صورتجلسه شده و در محل امنی در بخش نگهداری می شود.
  31. ·    در بدو ورود پرستار نحوه استفاده از نرده محافظ تخت را به شما اموزش می دهد لطفاً در طول بستری نرده ی محافظ را همواره بالا نگه دارید.
  32. ·    در بدو ورود کلیه اروهایی که استفاده می نمایید به بخش تحویل نمایید و در تمام طول مدت بستری از استفاده کردن هرگونه دارو بدون هماهنگی با پزشک خود جداً خوداری نمایید.
  33. ·    در اتاق شما سطل زباله با کیسه هایی به رنگ مشکی و زرد موجود می باشد. زباله های معمولی نظیر کاغذ یا باقی مانده مواد غذایی را در کیسه زباله مشکی رنگ و زباله های عفونی نظیر دستمال کاغذی ،پوشک آلوده و هرگونه وسایل آغشته به خون مثل پنبه و پوشک و ... را در کیسه زباله زرد بیاندازید.
  34. ·        خروج از بخش بدون هماهنگی با مسؤل بخش ممنوع است.
  35. ·    قبل از امضای هرگونه رضایت نامه توسط خود و همسرتان می توانید از پزشک یا پرستار بخش توضیحات مربوطه را بخواهید.
  36. ·    در صورتی که مایل باشید برگه های اموزشی مختلف بسته به بیماری شما در بخش موجود می باشد ، می توانید آن را از پرستار خود بخواهید.
تنظیمات قالب