شرح وظایف: 1. تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار و طرح مسائل و مشکلات درجلسات کمیته 2.پیگیری موارد مطرح شده در کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار 3.تهیه و تدوین خط مشی های بهداشت حرفه ای بیمارستان 4.تهیه وتدوین برنامه عملیاتی با همکاری اعضا و اجرای آن مطابق جدول زمانبندی 5.تهیه و تدوین دستورالعمل های اجرایی آمادگی و مدیریت واکنش در شرایط اضطراری 6.ارزیابی ریسک در واحد های مختلف بیمارستان 7.شناسایی شغلهایموجود در بیمارستان و تعداد پرسنل هر شغل بر اساس تماس با عوامل زیان آور محیطکار 8.بازدید روزانه از بخش ها ، تهیه گزارش و تکمیل چک لیست های مربوطه واعلام کلیه ایرادات و نواقص حفاظتی و بهداشتی وارائه پیشنهادات لازم جهت رفع آنهاوانجام پیگیری های مربوطه 9.شناسایی عوامل زیان آور محیط کار، پیگیری درخصوص اندازه گیری آنها و ارائه اقدامات کنترلی a.مخاطراتفیزیکی b.مخاطرات شیمیایی c.مخاطرات بیولوژیکی d.مخاطرات ارگونومیک، روانی – اجتماعی و فاکتورهای سازمانی 10.نظارت بر نحوهاندازه گیری عوامل زیان آور بر اساس اهداف از پیش تعیین شده با توجه به اصول وشرایط اندازه گیری 11.تهیهMSDSمواد شیمیایی مورد استفاده در بخش های مختلف وآموزش آنها به پرسنل در معرض 12.برچسب گذاری مواد شیمیایی و نظارت بر طبقه بندیمناسب محلولهای شیمیایی 13.نظارت بر تهیه و استفاده صحیح از وسایل حفاظت فردیمتناسب با هر بخش بیمارستان و همچنین نصب پوسترهای آموزشی بهداشتی و حفاظتی در محیطکار 14.تهیه پیش نویس دستور العمل جهت انجام معاینات پرسنل ( قبل از استخدام ودوره ای )برای 15.شغل های موجود و تهیه جدول آزمایشات اختصاصی به تفکیکنوع شغل 16.نظارت برانجام معاینات پزشکی قبل از استخدام ودوره ای بر اساسدستورالعمل و تشکیل پرونده بهداشتی پرسنل 17.اعلام موارد مشکوک بیماریهای حرفهای به طریق مدیر بیمارستان و مراکزمربوطه 18.تهیه دستورالعمل های ایمنیتجهیزات ، ساختمان، تجهیزات حمل و نقل و... 19.ثبت آمار حوادث در بخش هایمختلف بیمارستان ، پیگیری و ارائه راه حل جهت پیشگیری از موارد مشابه 20.همکاریمستمر در سیستم مدیریت کیفیت، حاکمیت بالینی، اعتبار بخشی وسایر امور مربوطه 21.تهیه و تدوین نیاز های آموزشی کارکنان در زمینه بهداشت حرفه ای a.آموزشعوامل زیان آور محیط کار و بیماریهای شغلی به تفکیک بخش های بیمارستان آموزش نحوه صحیح استفاده از MSDS b.در مواجهه با عوامل زیان آورشیمیایی c.آموزش نحوه صحیح حمل بار d.آموزش کارکنان در طیدوران حاملگی e.آموزش دستورالعمل مدیریت خطر در شرایطاضطراری f.آموزش موارد کاربرد و راهنمای عملی استفاده از وسایل حفاظتی(گان، ماسک، محافظ چشم، دستکش، کفش و روپوش) g.آموزش رعایت الزاماتبهداشتی – ایمنی کارکنان در صورت تماس با خون و مایعات و بافت های بدن h.آموزش نحوه صحیح ریختن مایعات از ظرفی به ظرف دیگر 22.به روز رسانی اطلاعات وآگاهی کارکنان واحد بهداشت حرفه ای و ارتقاع سطح آگاهی کارکنان این واحد از طریقشرکت در دوره های آموزشی 23.شرکت در کلیه جلسات آموزشی و بازآموزی، همایش ها وجلسات کمیته های تخصصی 24.مستندسازی اقدامات و پیگیری های بهداشتی انجام شده دربیمارستان 25.ارسال یک نسخه از کلیه اقدامات انجام شده و نتیجه اندازه گیریعوامل زیان آور محیط کار به معاونت بهداشتی